Nela Deura

Employer Branding konsultant

Nela Deura, Employer branding konsultant, marketing i komunikacioni ekspert, već skoro 20 godina uspešno radi na izgradnji korporativnih brendova, unapređenju korporativnog imidža, dostizanju i održavanju željene reputacije, pozicioniranju kompanija na tržištu, kao i razvoju lojalnih potrošača.

Poslednjih pet godina svoju marketing i komunikacionu ekspertizu oplemenila je, proširila i stavila u službu employer branding-a, radeći za velike multinacionalne kompanije. Fokusirala se na talente, njihovo adekvatno korporativno iskustvo, zadovoljstvo, motivaciju i angažovanje, jer smatra da se samo stvaranjem jedinstvene korporativne kulture i inspirativnog radnog okruženja za talente, kompanija može diferencirati, a uz realizaciju unapred zadatog akcionog plana i adekvatnu promociju, poneti epitet poželjnog poslodavca.

Na pitanje koji je njen omiljeni izazov, odgovara da je to preobražavanje sasvim “običnih” kompanija u poželjnog poslodavca i prepoznatljiv brend na tržištu na kom posluje, a njena najveća strast je postavljanje strategije koja će sve to i omogućiti.

Diplomirala je na Ekonomskom fakutetu u Beogradu, magistrirala “Odnose s javnošću i multimedijalne komunikacije” na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, a odbranjeni magistarski rad je proglašen najboljim za datu godinu od strane Društva Srbije za odnose s javnošću. Veruje da znanje nije konačno i da ga uspešni u svom poslu neprestano moraju nadograđivati, pa u svojoj biografiji ima završenu Londonsku školu za odnose s javnošću, osnovni i napredni Mastarbox kurs digitalnog marketinga, a na spisak diploma koje poseduje prošle godine je ponosno dodala i “Certified Employer Branding Professional”, poznate švedske Universum Employer branding academy.

Objavljeni tekstovi

Da li je uopšte moguće odraditi „tipovanje rezultata“ na tržištu rada za 2024. godinu?

Pročitaj tekst >>

Kako paradoksi koji se dešavaju na tržištu radne snage dovode do neophodnih promena? – I deo

Pročitaj tekst >>

Koji je employer branding prioritet vaše kompanije za 2023. godinu?

Pročitaj tekst >>

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.