Empple

Eco-builders

Mesto gde ćeš pronaći podršku za planiranje i sprovođenje employer branding projekata.

Konsalting

Balance Consulting

Naša kompanija Balance Consulting može pomoći kompanijama u razvoju njihovog employer branda kroz pružanje savetovanja i podrške u kreiranju programa za razvoj zaposlenih i unapređenje mentalnog zdravlja radne snage. Takođe, nudimo i usluge razvoja komunikacijske strategije koja će poslati jasnu poruku potencijalnim kandidatima o vrednostima i prednostima rada u vašoj kompaniji.

Benefit

Benefiti

Neka vaši zadovoljni i motivisani zaposleni budu vaši najbolji brand ambasadori. Omogućite im da biraju benefite prema svojoj meri i menjaju ih shodno svojim afinitetima. Putem naše aplikacije zaposleni kreiraju svoj savršeni paket benefita od preko 200 različitih proizvoda i usluga u više od 7 gradova u Srbiji. A sve to u budžetu koji ste vi odredili. Pišite nam za besplatnu demo sesiju.

Benefit

BizPliz

Integrišemo personalizovane programe za terapeutske masaže direktno na radnom mestu, smanjujući stres, poboljšavajući fizičko i mentalno zdravlje, te unapređujući radnu produktivnost. Naša BizPliz wellbeing edukacija usmerena je na praktične radionice koje pružaju zaposlenima alate za poboljšanje emocionalnog blagostanja, smanjenje napetosti i povećanje vitalnosti. BizPliz programi unapređuju dobrobit pojedinaca i istovremeno jačaju timsku povezanost, doprinoseći održivom poslovnom uspehu i oblikujući vaš jedinstveni poslovni imidž. Kontaktirajte nas danas kako biste započeli put ka produktivnijem i zadovoljnijem radnom okruženju!

Platforma

Blue Colibri International

We are Blue Colibri: your new, highly customizable employee platform, ready to take your company culture to the next level. With more than a 100 partners in over 12 industries and 5 countries, Blue Colibri App is a simple, effective and measurable multi platform solution to boost employee engagement, organizational development and internal communication. Reach your employees anywhere, at any time.

We can’t wait to tell you more!

Alat

BrandSprint

BrandSprint je strateška agencija posvećena osnaživanju organizacija i timova znanjem, metodama i alatima potrebnim za dizajn agilnih brendova budućnosti. Naš tim pokreće duboka strast prema razvoju brenda, i posvećeni smo deljenju našeg znanja i zajedničkom stvaranju sa onima koji dele našu viziju.
Kroz različite projekte, radionice i sprinteve, naš cilj je da vam pomognemo da stvorite autentičan, prepoznatljiv i održiv brend koji je uvek korak ispred konkurencije.
BrandSprint je osnovan kao zajednički poduhvat tima stručnjaka za brendiranje i strategiju. Naš tim okuplja decenije iskustva u razvoju brenda, marketingu i dizajnu poslovanja na strateškom nivou. Strastveno se zalažemo za širenje ideje o agilnim brendovima i posvećeni smo pomaganju našim klijentima da postignu svoje ciljeve.
Ukoliko želite da dizajnirate brend strategiju koja zaista rezonuje sa vašim korisnicima, pozivamo vas da udružimo snage. Dozvolite nam da vam pomognemo da otkrijete potencijal vašeg brenda, kako bi se istakao u današnjem veoma konkurentnom tržištu. Kontaktirajte nas putem email-a nikola@brandsprint.com

Edukacije & treninzi

DesignThinkers Academy Adriatic

DesignThinkers Academy Adriatic predstavlja hub jedne od vodećih “design driven” inovacionih agencija, sa matičnim sedištem u Amsterdamu, koja pomaže organizacijama i timovima širom sveta da naprave tranziciju od stroge orjentacije na proizvode i prodaju, ka uslugama i iskustvima gde su u centru korisnici.
DesignThinkers Akademija je prisutna u preko 28 zemalja sveta, a od 2019. godine i u Adriatik regionu sa sedištem u Beogradu, gde razvija, olakšava i obučava multidisciplinarne timove za kreiranje inovativnih rešenja koja su orjentisana na potrebe ljudi.
Primenom Design Thinking metodologije kroz različite projekte, radionice i treninge možemo pomoći kompanijama i timovima da razviju kapacitete, veštine i procese za bolje razumevanje potreba zaposlenih, njihovog iskustva u dodiru sa kompanijom i dizajniraju inovativna rešenja koja za cilj imaju povećanje zadovoljstva zaposlenih u kompaniji i učine brend poslodavca poželjnim, relevantnim i konkurentnim na tržištu rada.
Ukoliko vas konkretnije zanima kako možemo pomoći razvoju vašeg Employer Brand-a kroz Design Thinking metodologiju, kontaktirajte nas putem email-a ana@designthinkersacademy.com.

Kreativa

Diptych

Diptych je foto i video produkcija čiji tim posvećenih kreativaca može pomoći izgradnju vašeg employer brenda kroz stvaranje sadržaja. Bilo da je u pitanju fotografisanje ili kratak film o kompaniji, radnoj atmosferi ili možda događaju / konferenciji. Akcenat je na video produkciji koja već neko vreme ima najveću pažnju populacije.

Benefit

Edukativni centar Svetionik

Osvetljavamo put ka uspešnoj komunikaciji: online ili uživo, individualno ili u grupi. Naš tim vrši procenu govorno-jezičkog statusa, adresirajući potrebe zaposlenih ili njihove dece. Posvećeni smo unapređenju govora, jezika, komunikacije i akademskih veština, kroz: korekciju izgovora glasova, stavljanje mucanja pod kontrolu, pripremni predškolski program, poboljšanje veština kao što su čitanje, razumevanje pročitanog, pažnja, pamćenje, pisanje i računanje. Lidere u kompanijama i sve zaposlene koji žele da poboljšaju javni nastup, članovi našeg tima usmeriće na put unapređenja svojih govornih veština. Kontaktirajte sa nama i zajedno ćemo postaviti ciljeve i dogovoriti oblik saradnje koji najviše odgovara Vašim potrebama!

Benefit

Edukativni centar Učiteljica

Stručni tim u Edukativnom centru “Učiteljica” pruža podršku deci ranog školskog i predškolskog uzrasta, pomažući im da lakše savladaju školsko gradivo kroz igru i zabavu. Naši pažljivo osmišljeni programi imaju jedinstven cilj – da ostvare potencijal svakog učenika i pruže im radost u učenju. Pridružite se kompanijama koje su već uključile naše proizvode i usluge u svoje benefit programe i postanite partner svojih zaposlenih u edukaciji njihove dece. Zajedno možemo doprineti uspehu vašeg tima i sreći vaših zaposlenih.

Kreativa

Degordian

Enstring je HR-first agencija koja sluša potrebe HR timova i nudi im usluge u vidu izrade employer branding strategija, kao i konkretnih aktivnosti u vidu podizanja candidate experiencea i employee experiencea. U svojim uslugama nude i edukacije, a ponosni su organizatori HR.Weekenda kao i HR.meetupova. Enstring je dio Degordiana, a vizija im je inspirirati bolja radna mjesta te biti agencija koju svaki HR tim želi imati uz sebe.

Platforma

Infostud

Sve je teže pronaći prave kandidate za tim, a još je teže sačuvati najbolje zaposlene. Izgradite pozitivnu reputaciju na tržištu zapošljavanja da najbolji kandidati sami dođu i ostanu kod vas. Employer branding usluge Infostuda danas koristi preko 500 kompanija u Srbiji, sa tendencijom rasta. Celokupno višegodišnje iskustvo iz svih industrija spajamo u jedinstvo rešenje za svaku kompaniju.

Platforma

Joberty

Kako je employer branding jedan od stubova Joberty-a i preko 200 kompanija ima employer branding profile na našoj platformi, stekli smo puno iskustva u kreiranju i prilagođavanju profila, pristupa, komunikacije, ka različitim ciljnim grupama koje dolaze iz različitih industrija – IT, Telco, Finance, Banking, Gambling, Insurance…

Konsalting

Kat on coffee

Mogu da podržim pojedince i timove kroz mentorski i projektni rad čiji će cilj biti izgradnja employer branding procesa, sinergija, EVP-a ili employer branding strategije.

Alat

Luppa

Luppa sa svojim dubokim analitikama i grafovima nudi poslodavcima da detaljno saznaju stanje zadovoljstva i angažiranosti svojih zaposlenika. Kroz mnogobrojne opcije segmentiranja rezultata mogu saznati stvarne uzroke nezadovoljstva te ciljano poraditi na njima čineći svoje poslovno okruženje još boljim mjestom za rad. Kroz snažne benchmark podatke mogu usporediti stanje u svojoj kompaniji s onima u tržištu i industriji, te biti snažni konkurenti na tržištu rada.

Edukacije & treninzi

Molèn Academy

Molèn Akademija je posvećena profesionalnom usavršavanju, i omogućava edukaciju u skladu sa trendovima i inovacijama na globalnom tržištu. Edukativne programe kreiramo i nadograđujemo u skladu sa svetskim trendovima, ističući sistematična znanja i veštine koje odgovaraju potrebama savremenog poslovnog okruženja, a kreirali su ih istaknuti i dokazani stručnjaci iz zemlje i sveta, na osnovu svoje ekspertize i dragocenog iskustva.Neke od zastupljenih tema su Marketing i brend menadžment, Digitalni marketing, Upravljanje projektima, Javni nastup i drugi. Pored redovnih programa nudimo i tailormade obuke (personalizovani pristup, kombinovanje tema i fleksibilnost prilikom organizovanja). Za više informacija kontaktirajte nas na putem Email-a nevena@molenacademy.com

Edukacije & treninzi

My Language Avenue - (Language coaching centar za engleski jezik)

Želite da unapredite internu i eksternu komunikaciju na engleskom jeziku i ponudite inovativna rešenja svojim zaposlenima? Pomognete im da razviju Growth mindset i ulažete u njih? Jeste li čuli za jedinstven Language coaching pristup – u kom zaposleni istovremeno razvijaju veštine komunikacije na engleskom jeziku i svoj MINDSET uz coaching alate? Posetite naš online Language coaching centar i rado ćemo vas upoznati sa metodologijom.

Event Management

OLIDOOL Event & Concierge

Mi se bavimo organizacijom specijalnih događaja, korporativnih događaja i team buildinga. I događaji i team building aktivnosti su važan deo employer branding-a jer kada ih organizujemo trudimo se da povežemo sve vrednosti kompanije sa samim događajem. Kroz taj pristup kompanija dobija događaj koji sam po sebi govori i predstavlja duh kompanije.

Konsalting

Qxperience

Od mapiranja trenutnog stanja satisfakcije i iskustva zaposlenih, definisanja EVP i strategije, akcionih planova, do strategije internih i eksternih komunikacija, planiranja i obuke svih pojedinaca i timova ukljucenih u proces, qxperience dizajnira employee experience za srednje i velike kompanije. qxperience ima 50 godina kombinovanog medjunarodnog i lokalnog iskustva u IT, Retail, FMCG, Fashion, eCom industrijama.

Kreativa

Solutium

Pomažemo klijentima da bolje komuniciraju svoju employer branding strategiju, kroz interesantne i fokusirane video sadržaje, nudeći ne samo kompletnu produkciju već i podršku tokom kreiranja istih, uz jasan proces i konstantu komunikaciju tokom saradnje. Rad sa brojnim klijnetima u ovoj oblasti i razumevanje biznis potreba iz EB ugla, doveli su do toga da imamo i employer branding video paket koji je deo naše standardne ponude. Za sve informacije o njemu, ili o ponudi prilagođenoj za vaše potrebe kontaktirajte nas.

Kreativa

Žiška

Žiška je kreativna agencija koja se bavila employer branding-om godinama pre nego što će saznati za postojanje te discipline. Kao nova kreativna agencija na tržištu sa globalnim učesnicima, a u industriji gde je talenat sve, morala je dosta rano tokom svom nastajanja da razume načine na koje se može uticati na percepciju zaposlenih i budućih zaposlenih.
Ukoliko razvijate employer branding kampanju i osećate da vam je potrebna pomoć u domenu komunikacija, medija i kanala komunikacije javite se da proćaskamo o tome. Ukoliko ste otišli korak dalje, i potrebna vam je pomoć da organizujete procese za kreiranje sadržaja – naša inhouse produkcija će rado pomoći.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.