Empple Vise od festivala

Empple: Više od festivala

Sve je počelo 2019. sa idejom “kako bi bilo sjajno da imamo naš employer branding festival”. Dve godine kasnije ta ideja se ostvaruje i Empple tim organizuje prvi festival u hibridnom obliku, koji je pored lokalnih eksperta u HR-u, marketingu i employer branding-u, okupio i eksperte i entuzijaste iz regiona. Tako je počela naša priča i to pod sloganom “Sve počinje sa ljudima.

Za dugu godinu festivala, želeli smo da vrednost damo kroz vraćanje osnovama i suštini employer branding-a. Program je bio podeljen na globalni i lokalni dan, gde je prvog dana fokus bio na stranim predavačima i globalnim trendovima, dok je drugog dana pažnja bila usmerena na lokalno tržište. Učesnici su imali priliku da slušaju različita predavanja, diskutuju na moderiranim networking sesijama, čuju kako studenti razmišljaju kroz prezentovanje Case Study rešenja i možda najvažnije, upoznaju i razmene iskustva sa drugim HR, marketing i employer branding stručnjacima. Takođe, na događaju su predstavljeni preliminarni rezultati prvog “The State of EB Serbia 2022” istraživanja.

Neke stvari su se menjale, core tim je u međuvremenu rastao i sada nas je četvoro, tu su pored Kat, Nikolina, Angelina i Filip. Ono što je stvarno uvek bilo konstantno jeste podrška, kao kompanija i tako i pojedinaca, bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. #iskrenohvala

A sada, u trećoj godini, dream team je spreman za sledeći korak!

Transformišemo Empple u ekosistem, u go-to mesto za sve što je nekome ko želi da se bavi employer branding-om, ili samo da ga razume, potrebno. Zašto? Zato što verujemo u značaj employer branding-a kao profesije, zato što volimo da okupljamo ljude i želimo da utičemo na razvoj tržišta rada.

Šta možete očekivati?

  • Empple festival, koji ostaje centralno mesto okupljanja employer branding zajednice
  • Dodelu nagrada koju podižemo na viši nivo
  • The state of EB Serbia istraživanje
  • Portal sa ekspertskim tekstovima, pričama iz zajednice i intervjuima
  • Češča druženja, radionice i Masterclass-ove

Ne brinite, imamo još planova, ali želimo da sve što radimo – radimo maksimalno posvećeno i sa punim kapacitetima. Zato ćemo nove aktivnosti dodavati možda polako, ali sigurno.

Mini osvrt na nama važnu temu – temu ZAJEDNICE

Najjednostavnije rečeno, zajednica je mesto koje okuplja ljude koji imaju nešto zajedničko. Da bi pojedinac bio u potpunosti ispunjen na poslovnom planu verujemo da važna pripadnost zajednici koja je zasnovana na poverenju i koja okuplja ljude sa sličnim vrednostima, stavovima i ciljevima.

Cilj nam je da Empple bude ♡ naše zajednice, prostor u okviru kog ćemo deliti znanje, dobre prakse i ljubav prema employer branding-u. Gde ćemo se ohrabrivati, motivisati, edukovati, upoznavati i pratiti trendove.

Zato #staytuned!

Podrži Empple zajednicu

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.