Saradnja sa Empple timom

Razvoj employer branding struke i našeg tržišta rada je tema kojom smo aktivno posvećeni skoro 10 godina. Kroz kontakt sa zajednicom i ekspertima iz regiona smo uvideli da možemo da pružimo vrednost i poslodavcima i onima koji nas aktivno prate.

U nastavku se možete informisati o oblicima saradnje sa nama uz poseban fokus na obostrano pružanje vrednosti.

Kroz saradnju sa nama utičete na dalji razvoj aktivnosti koje pružamo našem ekosistemu.

Mesto na našem marketplace-u

Sve kompanije koje nude usluge za razvoj i komunikaciju brenda poslodavca su dobrodošle na našem marketplace-u. Zamislili smo da ovo bude mesto gde ćete moći da se predstavite i iskomunicirate svoj domen i vrednost koju pružate. Ovo je mesto za sve koji su fokusirani na razvoj procesa i razvoj strategije, do same komunikacije i implementacije aktivnosti.

Učešće na Empple.mp4 podcastu

U okviru našeg podcasta ulazimo u konkretne employer branding projekte i iskustva iz našeg regiona. Kako je izgledala inicijalna postavka, proces pripreme i implementacije kao i lekcije koje su naučene kroz rad u praksi. Ukoliko želite da podelite vaše iskustvo i predstavite na koji način pristupate employer branding projektima, ovo je mesto za vašu priču. Uz našu podršku i pripremu ćete predstaviti vaše vrednosti kao i zbog čega smatrate da su employer branding projekti relevantni.

Članak u okviru sekcija EB Espresso ili Priče iz zajednice

U okviru našeg podcasta ulazimo u konkretne employer branding projekte i iskustva iz našeg regiona. Kako je izgledala inicijalna postavka, proces pripreme i implementacije kao i lekcije koje su naučene kroz rad u praksi. Ukoliko želite da podelite vaše iskustvo i predstavite na koji način pristupate employer branding projektima, ovo je mesto za vašu priču. Uz našu podršku i pripremu ćete predstaviti vaše vrednosti kao i zbog čega smatrate da su employer branding projekti relevantni.

Pisanje ekspertskih tekstova

Ukoliko imate kolegu ili koleginicu koji su eksperti u employer branding-u ili oblasti koja je ključna sinergija za upravljanje brendom, ovo je idealan format i prostor za pisanje autorskih tekstova upravo ovakvih pojedinaca. Svi ekspertski tekstovi prolaze kroz proces odobravanja naših urednika kao i feedback kada je u pitanju interesovanje naše publike. Naši autori kroz ovakav dorpinos zajednici grade i svoj lični brend, pored kompanijskog.

Razvoj profila za oglašavanje na platofrmama za zapošljavanje

Kada je u pitanju kreiranje profila na platformama za oglašavanje kao što su Infostud, HelloWorld, Joberty, Talentuno i Recrooit potrebno je privući pažnju kandidata i istaći u odnosu na konkurenciju. Možemo vam biti podrška u kreiranju upravo ovakvih profila tako što ćemo uraditi analizu i kreativni predlog vašeg profila koji uključuje predlog pisanog i vizuelnog sadržaja.

Priprema za nastup na događajima / konferencijama

Zajednički razvijamo koncept na koji način je najbolje da se predstavite na događajima koje sponzorišete i podržavate. Kako da vaš nastup izgleda autentično i da šalje poruku koju želite kao i kako će izgleda iskustvo ljudi koji će imati kontakt sa vama.

Priprema kolega za predavanja - kako spremiti kolege tako da najbolje pokazuju svoju ekspertizu kao i vaš brend

Kada kolege pokažu interesovanje da podele svoje iskustvo i znanje, to predstavlja poseban prostor za povezivanje sa vašom publikom i doprinos u okviru vaše ekspertize. Kako će tačno predavač/predavačica pokazati svoje iskustvo, kako će povezati priču iz svoje kompanije i preneti kulturu svog tima je prostor gde možemo mi da doprinesemo. Kroz rad sa različitim profilima predavača smo naučili kako je najbolje pripremiti pojedince i timove za javni nastup. Ukoliko je potrebno, u proces pripreme možemo uključiti i eksperte za određene oblasti koje posebno želite da unapredite.

Organizacija in-house predavanja od strane nekog predavača iz Empple mreže

Sa svim ekspertima predavačima smo ostvarili posebnu konekciju i želimo da pružimo priliku da se oni opet pojave na našem tržištu i doprinesu lokalnim poslodavcima. Neke od predavača koje smo dovodili možete videti ovde. Otvoreni smo za odabir novih predavača, sa posebnim naglaskom da većina gostiju dolazi na Empple festival koji se dešava početkom oktobra. Oblasti i teme koje naši predavači pokrivaju su: strateški employer branding, razvoj sardžaja, motivacija, organizaciona kultura, upravljanje promenama i psihološka bezbednost.

Assessment employer branding kompetencija kod menadžera/stratega

Koristeći SDI metodologiju možemo proceniti kompetencije i potencijal kod osoba koje su zadužene za razvoj vašeg employer brenda. Pored uvida u trenutno stanje, od nas možete dobiti i plan karijernog razvoja kao i oblasti na kojima je potrebno raditi u budućnosti. U razvoju veština možete raditi samostalno ili uz podršku naših mentora sa kojima vas možemo upoznati.

Razvoj strategije za pozicioniranje ka mladima

Rad sa mladima donosi puno pozitivne energije i inspiracije kao i potrebe za prilagođavanjem sadržaja i strategije koja vam dugoročno može doneti rezultate. U pristupu mladima potrebno je imati u vidu razlike između generacija, na koji način mladi donose odluke i kakve potrebe imaju. Možemo vam preneti perspektivu mladih i  razviti posebnu strategiju koja će targetirati upravo mlade koji predstavljaju baš vašu ciljnu grupu.

Radionica za razvoj sinergija neophodnih za uspešne employer branding projekte

Implementacija employer branding projekata zahteva posebnu vrstu sinergija između HR, marketing/comms i employer branding timova i procesa. Razvoj sinergija, zajedničkih metrika i aktivnosti koje će omogućiti da vaš glas bude primećen je prostor gde možemo da vas podržimo. Kroz interaktivan, praktičan i prilagođen rad razvijamo nove prakse rada na employer branding projektima koje uključuju sve najvažnije stejkholdere.

Želite da sarađujemo ili imate dodatnih pitanja?

Pišite nam na zdravo@empple.rs. 🙂

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.