speaker-photo

BRYAN ADAMS

Founder & CEO @Ph.Creative

Malo o Brajanu
Brajan je autor bestselera, podkaster, kreativni strateg, profesionalni govornik, lista se nastavlja… A sve obavlja sa vizijom i motivacijom koje su osvojile svet employer brenda. Brajan je priznati lider u oblasti employer branding-a koji menja spektar načina na koji se radi pomoću filozofije i okvira „Give & Get“. Takođe, Brajan je izvršni direktor i osnivač kompanije Ph.Creative, a njegova jedinstvena odlučnost doprinela je tome da njegova agencije bude prepoznata kao jedna od vodećih employer brand agencija u svetu, sa klijentima kao što su Apple, American Airlines, GVC i Blizzard Entertainment. Pored svega toga uvek nalazi vremena za prijatelje i porodicu, ne voli ništa više od razmene ideja sa Ph timom, i još uvek ima želju da igra centarfora za Liverpul.

Kul stvari na kojima radi
Pored toga što je vođa projekata u Ph timu za neke od najpoznatijih svetskih kompanija i brendova, Brajan uvek traži novu priliku da proširi svoj set veština i unapredi svoje razmišljanje. Iz tog razloga započeo je podkast i intervjuisao preko 50 najvećih svetskih storyteller-a, uključujući Seta Godina, Gerija Vajnerčuka i Roberta Mekija, da bi proširio svoje znanje i podstakao svoju strast prema tome šta znači efikasno dirnuti ljude jezikom. Njegove najprodavanije knjige o content marketingu i privlačenju talenata, 'Getting Goosebumps' i 'Give and Get Employer Branding', obavezno su štivo za svakoga u svetu employer branding-a, a njegovi LinkedIn blogovi i članci uvek su puni ideja, izazova i uvida u sektor koji voli. Gde god da se promene u svetu employer brand-a dešavaju, velike su šanse da je Brajan u njihovom središtu.

Zašto slušati Brajana?
Brajanove kreativne, nekonvencionalne, pa čak i kontroverzne metodologije redovno menjaju način na koji ljudi razmišljaju o employer branding-u i EVP-u. Očarao je publiku na događajima o employer brand-u i privlačenju talenata širom sveta, uključujući Linkedin Talent Connect, ERE Digital 2.0, Inbound (Hubspot), EbrandCon & SRSC, Unleash, Content Marketing Masters i Google Engage, VEBD (Svetski dan Employer branding-a) . Nema šanse da vam bude dosadno kada je Brajan na sceni. Njegov stil prezentacije je energičan, strastven, interaktivan i podstiče na razmišljanje, pa se spremite da doprinesete i da se angažujete.

Keynote: Employer Brand Reputation by Design

Reputaciju svog brenda možete tako da prevazilazi svrhu, uticaj i pripadnost, a to možete i dokazati.

Brajan Adams, koautor međunarodnog bestselera: Give & Get Employer Branding, pokazaće vam kako da radite sa 3 svesne oblasti prilikom dizajniranja reputacije, koje utiču na preferencije i prioritete vaše organizacije, kao i publiku vaših talenata.

Ove oblasti su...
Career Catalyst
Kultura
Državljanstvo

Apsolutno je pravo vreme da razmislite o reputaciji koju želite da vaša organizacija ima kao poslodavac. Danas vaša publika talenata želi da zna za šta se zaista zalažete, zašto je to istina i šta će im zaista koristiti na duži rok.

Morate jasno i precizno upravljati brendom svog poslodavca. To mora biti više od tipičnog „želimo da budemo najatraktivniji poslodavac na svetu“.

Svaka organizacija mora staviti svoje opklade i biti “all in”, ako želi da bude zaista relevantna.

10:15 - 11:00

06.10.2022 Globalni dan

Employer Brand Reputation by Design

Keynote