speaker-photo

CHRIS LE’CAND-HARWOOD

Strategic & Production Lead @Content Marketing Pod Ltd

Kris je Strategic & Production Lead u kompaniji Content Marketing Pod Ltd, u okviru koje koristi content marketing kako bi unapredio brend proslodavca, promociju obrazovanja, ali marketing za krajnjeg potrošača. Vodi se time da pomoći i insprisati ljude treba da budu na prvom mestu, pa da tek nakon toga sledi prodaja.

Imati oca koji se bavio oglašavanjem, probudilo je strast za marketingom na kojoj je Kris i izgradio svoju karijeru. NHS, Havas People, Time Inc. UK i SMRS su rezultirali sa preko 20 godina u svetu agencija i medija. Pošto se bavio marketingom u kampusu, resursima, istraživanjem i integrisanim marketing menadžmentom, Kris je proveo 12 godina radeći u društvenim medijima i marketingu sadržaja.

Krisova komapnija je sarađivala sa poslodavcima, prodavcima, školama i marketinškim agencijama kako bi im pomoglo sa strategijom sadržaja, kreativnom strategijom, upravljanjem proizvodnjom i strategijom kanala.

Kris je takođe domaćin Employer Content Marketing Pod-a, u kom razgovara sa gostima o marketingu poslodavaca kroz objektiv content marketinga. Njegov podkast sada ima preko 50 epizoda sa raznim gostima iz sveta marketinga.
www.contentmarketingpod.com

www.employercontentmarketingpod.com

O sesiji: Kickstart your journey with a back-to-basics approach to employer branding

Teško je biti na početku svog employer branding puta! Nemate tim, nemate budžet, a pritom se i employer branding još ne posmatra kao funkcija koja je od velike važnosti za poslovanje! Pa kako da počnete?
Kris će sa vama podeli osnovni pristup brendiranju poslodavaca koji će pomoći svakoj organizaciji da pokrene svoje employer branding putovanje. I to će promeniti način na koji i vi, vaše kolege i vaši nadređeni gledaju na employer branding! Let’s do this! ;)

11:00 - 11:45

06.10.2022 Globalni dan

Kickstart your journey with a back-to-basics approach to employer branding

Session

11:00 - 11:45

06.10.2022 International day

Kickstart your journey with a back-to-basics approach to employer branding

Session