speaker-photo

Jasna Mitić

Director of Talent Experience @TopTal

Jasna ima više od decenije iskustva u reviziji, investicionom bankarstvu i preduzetništvu. Njen način pristupa rešavanju problema i prilagodljivost omogućili su joj da nosi različite šešire, što ju je dovelo do pozicije na kojoj je upravljala ljudima i operacijama, gde je uspešno proširila i upravljala globalnim timom od 70 ljudi koji je radio u potpunosti na daljinu. Kao direktor Talent Iskustva u Toptalu, fokusira se na prvoklasno iskustvo talenata koji prolaze kroz njihov proces selekcije. Ona je zagovornik rada na daljinu i strastvena je u održavanju delikatne i ispunjavajuće ravnoteže između posla i privatnog života

O sesiji: Building Your Employer Brand From the Inside Out

Zaposleni su srce brenda poslodavca! Oni su najmoćniji i najvidljiviji brend ambasadori kompanije. Ako ih osnažite, angažujete i učinite da se osećaju povezanim, oni će biti vaš najveći adut. Ovo može zvučati kliše, ali postoji jedan veliki problem sa kojim se mnogi zaposleni susreću tokom tog procesa - ne znaju kako da pronađu autentični, lični identitet kako bi aktivirali svoj glas.

Paige će pričati o važnosti toga kako lični brend podržava i omogućava zaposlenima da postanu ambasadori brenda kompanije. Pomaganje zaposlenima da osveste identitet ličnog brenda uz aktiviranje uticaja zaposlenih pomoći će da se pojača ukupna poruka kompanije i podržaće privlačenje vrhunskih, raznovrsnih talenata.

13:00 - 13:45

06.10.2022 Globalni dan

Remote work reality

Session

13:00 - 13:45

06.10.2022 International day

Remote work reality

Session