speaker-photo

Maja Kvrgić Žigić

Employer Branding Specialist @Nordeus

Maja Kvrgić trenutno radi kao Employer Branding Specialist u timu za komunikacije u kompaniji Nordeus. Ljubav prema književnosti i kulturi odvela ju je na Filološki fakultet u Beogradu gde je diplomirala na katedri za Engleski jezik, književnost i kulturu. Nakon završenog fakulteta i povratka sa Work & Travel programa u Americi, bila je na jednogodišnjoj praksi u Američkoj ambasadi gde se i zaljubila u komunikacije.

Započela je svoj karijerni put u Nordesu 2017. godine gde je imala prilike da radi na različitim pozicijama- od odnosa sa strancima, candidate experience-a, organizovanja internih događaja do današnje pozicije- employer branding-a i komunikacija. Tokom rada sa strancima iz preko 30 zemalja, imala je prilike da se upozna sa različitim kulturama iz drugog ugla i na sistematičan pristupi njihovom iskustvu u Beogradu i Nordeusu. Od samog početka svog karijernog puta imala je priliku da se dobro upozna sa kulturom i vrednostima kompanije tako da voli da kaže da je radila interni employer branding pre nego što je zvanično prešla na ovu poziciju.

O networking sesiji: Employer branding and digital content strategy

Naučićete kako možemo oblikovati budućnost industrije igara kroz pronalaženje više kreativnih i tehničkih talenata u jednoj od najbrže rastućih industrija. Podelićemo najnovije podatke i prave primere. Sve što nam treba je i vaše mišljenje!

14:40 - 15:25

06.10.2022 Globalni dan

Online networking sesije

1. Employee satisfaction and engagement best practices - Daniel Ackerman

2. Employer branding and digital content strategy - Maja Kvrgić & Sara Milošević

3. People centric approach - Ana Jeličić