speaker-photo

Paige Elliott

Employer Branding, Engagement and DE&I Manager @Veeam

Paige je guru za employer i personalni branding, spiker i zagovornik ljubavi prema sebi! Njena misija je da pomogne pojedincima da postanu najbolja verzija sebe kako bi dostigli svoj puni potencijal. Kako? Tako što im pomaže da pronađu svoj autentični identitet brenda, otkrivajući im storytelling i osnažujući ih.

Paige trenutno vodi tim za employer branding, engagement i DE&I u Americi za Veeam Softvare, a employer branding aktivnosti inicira poslednjih 6 godina. Kao bivši PR profesionalnih sportista, preduzetnika i globalnih brendova, Paige zna koliko je važno pronaći identitet vašeg brenda, pričati priče i pozicionirati svoju poruku kako biste dosegli svoju ciljnu publiku. Njeno iskustvo se proteže na marketing, novinarstvo i medijsku produkciju. Pejdžina strast prema ličnom razvoju navela ju je da pokrene svoj projekat - Prevail Nework; zajednicu posvećenu razvoju sebe. Takođe se ponosi time što je zaposlena majka dvogodišnje Kasidi.

O sesiji: Building Your Employer Brand From the Inside Out

Zaposleni su srce brenda poslodavca! Oni su najmoćniji i najvidljiviji brend ambasadori kompanije. Ako ih osnažite, angažujete i učinite da se osećaju povezanim, oni će biti vaš najveći adut. Ovo može zvučati kliše, ali postoji jedan veliki problem sa kojim se mnogi zaposleni susreću tokom tog procesa - ne znaju kako da pronađu autentični, lični identitet kako bi aktivirali svoj glas.

Paige će pričati o važnosti toga kako lični brend podržava i omogućava zaposlenima da postanu ambasadori brenda kompanije. Pomaganje zaposlenima da osveste identitet ličnog brenda uz aktiviranje uticaja zaposlenih pomoći će da se pojača ukupna poruka kompanije i podržaće privlačenje vrhunskih, raznovrsnih talenata.

 

16:15 - 17:00

06.10.2022 Globalni dan

Building Your Employer Brand From the Inside Out

Session