Loading...

Mia Popić

Founder & director @ Sinergija

Mia je po zanimanju koučing psiholog i psihoterapeut. Direktorka je Sinergija centra koji pruža usluge koučinga, konsaltinga i psihoterapije.

Mia je na završnoj je godini doktorskih studija u okviru kojih se specijalizuje za primenu Kognitivno Bihejvioralnog Koučinga. Autor je koučing edukacije iz oblasti Kognitivno bihejvioralnog koučinga koja je priznata od strane Internacionalnog udruženja za koučing psihologiju (ISCP) i Internacionalne koučing federacije (ICF).

Ima bogato iskustvo u sprovođenju koučing programa iz oblasti komunikacijskih i prezentacijskih veština, prevladavanja straha od javnog nastupa, upravljanja stresom i liderskih veština.

Liderstvo u organizacijama i uticaj na employer brend

Lideri u organizaciji su nosioci kulture koja određuje način na koji se obavlja posao i neguju odnosi između ljudi. Oni su ujedno i nosioci slike o kompaniji koja se plasira u okruženje. Ako želimo da gradimo dobre employer branding prakse neophodno je da se zapitamo o liderstvu i načinu na koji se ljudi vode unutar jednog sistema. Ako je svaki zaposleni potencijalni ambasador jedne kompanije, iskustva koja će da deli u velikoj meri će zavisiti od toga kako percipira lidere koji ga vode.