Šta nakon festivala?

Plan Empple zajednice do kraja 2023. godine.

I dalje sakupljamo utiske nakon trećeg Empple Festivala i sumiramo najvažnije lekcije. Iako se kraj 2023. bliži, Empple zajednica i dalje živi i zajedničkim snagama priprema za novu 2024. godinu.

U nastavku predstavljamo šta nas očekuje u decembru 2023.

 

Nastavak razgovora u okviru Empple Community platforme

Uoči trećeg festivala smo lansirali Empple Community platformu, koja je zamišljena kao centralno mesto za povezivanje svih članova Empple zajednice, za praćenje programa festivala i kreiranje relevantne baze resursa i eksperata na temu employer branding-a.
Ukoliko ste propustili ovogodišnji Empple festival, i dalje imate priliku da se pridružite i ispratite program, kao i da se povežete sa onima koji su posetili festival uživo i online.

 

Pogledaj sve detalje i pridruži se ovde.

 

Još jedan Empple Masterclass

Serijal Masterclass-ova ove godine završavamo 12. decembra uz Predraga Tončeva i na temu pokretanja promena uz moć autentične priče.

Kroz jednodnevnu edukaciju ćete dobiti alate kako da inspirišete i motivišete sebe, svoj tim i svoju organizaciju da ostvari svoje ambicije, i pokrene promene kroz tehnike storytelling-a, pristupa i igre.
Ovaj Masterclass će se održati na engleskom jeziku, broj prijava je ograničen a više detalja i prijavu možete pronaći ovde.

 

Vidimo se!

Okupljamo stručnjake i kroz razvoj ekosistema pružamo alate za uspešan razvoj brenda poslodavaca.

Podrži Empple zajednicu

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.