Masterclass: Storytelling for a change

Vođenje biznisa danas podrazumeva veliku količinu promena koje mogu biti velika prilika i prednost, ukoliko znamo kako da ih podržimo.

Kako inspirisati i motivisati sebe, svoj tim i svoju organizaciju da ostvari svoje ambicije, i pokrene promene kroz tehnike storytelling-a, pristupa i igre. Kombinacijom različitih tehnika stvaramo narativ koji će našu viziju i planove sprovesti u delo.

U okviru narednog Empple Masterclass-a ćete dobiti konkretne tehnike i alate kako da ispričate vaši priču iz ugla poslodavca.

 

Datum: Februar 2024.
Mesto: Startit centar Beograd, Savska 5
Cena: 280 EUR
Agenda: 9:00 – 17:00
Jezik: engleski

 

Agenda

Blok 1: uvod – priče oko vatre
– kratka istorija pripovedanja
– sta smo naucili u poslednjih 50,000 godina

Kafe pauza

Blok 2: razrada – elementi narativa
– izazovi, razumevanje, prihvatanje
– jasan i ubedljiv mandat za promene

Pauza za ručak

Blok 3: razrada – emocije u narativu promena
– 10 potcenjenih emocija
– vrednosti, forma i suština
– uticaj na brend (poslodavca, kompanije i lični)

Kafe pauza

Blok 4: zaključak – put napred
– plan za bolje sutra
– primeri iz prakse
– razgovor i odgovori na pitanja

 

Broj učesnika je ograničen i prijave će biti otvorene dok se kapaciteti ne popune.

 

Edukator

Predrag Tončev

Iskusni strateg, strastveni preduzetnik, edukator i kreativni lider sa više od 18 godina plodnog iskustva u različitim industrijama. Pošto je veći deo svoje karijere proveo u tehnologiji, obrazovanju, marketingu i industriji zabave, Predrag je imao ključnu ulogu u konceptualizaciji i uspostavljanju pionirskih brendova, koncepata i velikih manifestacija širom Evrope i Bliskog istoka.

Predrag je strastveni edukator i osnivač SAE Instituta u Beogradu (2010), Srbija, član najveće svetske mreže za digitalno medijsko obrazovanje. Nedavno je Predrag osnovao novu obrazovnu instituciju, Iron Gate Academy, kako bi podigao nivo obuke u oblastima IT-a i sajber-bezbednosti. Uživa u radu sa mladima i željno preuzima predavanja na raznim univerzitetima.

Tokom poslednje decenije, Predrag je bio jedan od osnivača u nizu glavnih događaja u UAE, uključujući nagrađivani festival za film i stripove na Bliskom istoku (Middle East Film & Comic Con), prvi ESL E-Sports turnir (Games15), prvo izdanje anime i manga festivala (Anime16), i vodio niz ključnih umetničkih i kulturnih izložbi, uključujući Sikka Art Fair, Art Dubai, Shindagha Poetry House i mnoge druge. Takodje, Predrag je radio na nekoliko paviljona koji su predstavljali svoje države na Svetskom Sajmu Inovacija (Expo Dubai 2020).

On je osnivač i kreativni strateg qxperience hibridnog savetodavnog kolektiva u Dubaiju i Beogradu, koji izaziva normu kreativne saradnje i zauvek inovira, uči i raste sa ljudima sutrašnjice. Predrag je 2003. godine završio diplomske studije računarskih nauka na Univerzitetu u Šefildu, Velika Britanija, a svoju obrazovnu strast nastavio je magistrirajući temu obrazovanja na Middleseks Univerzitetu, Velika Britanija 2013. Trenutno radi na doktoratu Upravljanje sajber otpadom na Fakultetu za industrijski menadžment u Srbiji, očekuje se da doktorira na proleće 2024.

 

 

Okupljamo stručnjake i kroz razvoj ekosistema pružamo alate za uspešan razvoj brenda poslodavaca.

Podrži Empple zajednicu

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.